Ovako su Bordo navijači proslavili pobjedu s igračima

Prvi trijumf u sezoni

Ovako su Bordo navijači proslavili pobjedu s igračima

Midhat Šljivak

Sarajevo je uvjerljivo došlo do pobjede nad Posušjem (3:0). Debi novog trenera Simona Rožmana prošao je odlično, a bitan faktor su bili i navijači Bordo tima koji su priredili odličnu atmosferu.

Sarajevo je na Koševu razbilo Posušje. Bilo je 3:0, a navijači Bordo kluba itekako imaju razloga za slavlje.

Očekivano, nakon meča su igrači otišli ispred sjeverne tribine gdje su skupa s navijačima proslavili pobjedu, prvu ove sezone.

Počela je pjesma igrača i navijača koji su na taj način je proslavljen večerašnji trijumf tima s Koševa.

Pogledajte slavlje koje je nastalo nakon utakmice Sarajeva i Posušja.

Oglasi

Trener Bordo kluba Simon Rožman je itekako zadovoljan viđenim na terenu.

"Čestitke igračima. Njima je bilo najteže. Hvala navijačima, sjajna atmosfera. Svjesni smo na kojem smo putu, ekipa ima još rezerve. Idemo dalje", rekao je Rožman i dodaje:

"Vidi se da smo u grču, nismo još uvijek onakvi kakvi želimo. Igrači su bili pod pritiskom. Pohvalio bih energiju tima".

Večeras je debi upisao Adalberto Peneranda, čeka se Kolumbijac Kevin Viveros o kojem je trener Sarajeva rekao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu igrati tri stranca, mi imamo četiri, niko nije otpisan, a niko nema garancije. Imamo puno posla i sve može veoma bolje", istakao je Rožman.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19Blue21
Eee kone na sta ste spali, niste horde nego hordice. Da nebi bilo zabune pamtim vremena Đineta, Maija i kompanije, tj pravih Hordi koje su se poštovale, garantujem da vecina vas sa sjevera danas ne zna ni ko su bili ti likovi, jad i čemer od navijačke grupe na frtalj sjevera
2 0
Famos1987
Šaka jada od navijaca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi