Partizan gubi nakon golčine, reakcija hrvatskog komentatora izazvala bijes javnosti u Srbiji

Nordsjaelland vodi sa 1:0

Partizan gubi nakon golčine, reakcija hrvatskog komentatora izazvala bijes javnosti u Srbiji

Endin Čaušević

Fudbaleri Partizana igraju trenutno u gostima protiv Nordsjaellanda prvi meč play-offa Konferencijske lige, a početak utakmice obilježila je golčina kojom je danski klub uspio da dođe do prednosti.

Partizan je uspio da dođe do play-offa Konferencijske lige, ali jasno je da beogradski klub tu čeka težak izazov i već na startu prve utakmice protiv Nordsjaellanda vidjelo se šta ih čeka.

Danski klub je ofanzivno krenuo protiv Partizana, a odbrana beogradskog kluba kapitulirala je nakon samo 11 minuta utakmice.

U centru pažnje našao se lijevi bek domaćeg tima Martin Frese koji je zabio spektakularan gol za vodstvo Nordsjaellanda.

Igrači Partizana su u čudu gledali majstoriju igrača danskog kluba, a jasno je da golman ekipe iz Srbije nije imao nikakve šanse da zaustavi ovaj "torpedo".

Oglasi

Međutim, ono što se posebno našlo u centru pažnje navijača Partizana jeste reakcija komentatora Arene Sport iz Hrvatske koji prenosi utakmicu Nordsjaellanda i Partizana.

Naime, kada je Frese zabio golčinu za 1:0 on nije mogao ostati imu na tu majstoriju, a navijači Partizana smatraju da je pretjerano reagovao i previše se slavio.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Nije tajna da se te stvari dešavaju kada komentatori iz Hrvatske komentarišu mečeve ekipa iz Srbije i obratno, a to se pokazalo i na početku večerašnje utakmice u Danskoj.

Top Komentari

user1657879699
Trebao bi plakati?
5 0
Fixa
Nidje veze, normalno prokomentarisao. Sta treba da navija za partizan?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi