Famozna Albanka se obrukala neznanjem, ali je samo motivisala Hrvate: "Ono kad saznate da..."

Sigurno će biti u Njemačkoj

Famozna Albanka se obrukala neznanjem, ali je samo motivisala Hrvate: "Ono kad saznate da..."

Admin Čaušević

Hrvatska će na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj igrati u grupi sa Albanijom, Italijom i Španijom te je svima jasno da Vatrene čeka težak posao ukoliko žele izboriti plasman u nokaut fazu.

Sve tri rivala su nezgodna, ali se Hrvatska nazire kao jedan od favorita za prolazak dalje, pogotovo kada se u obzir uzmu nastupi ove selekcije na velikim takmičenjima u posljednje vrijeme.

Tvrd orah za izabranike Zlatka Dalića će sigurno biti i Albanija koja je pod vodstvom Brazilca Sylvinha odigrala odlične kvalifikacije te izborila direktan plasman u Njemačku.

Nema sumnje da će Hrvati imati veliku podršku, ali izuzetak nije ni Albanija. Među najpoznatijim navijačicama ove selekcije je svakako Erjona Sulejmani.

Sulejmani je albanski model i influenserica, a javnosti je poznata po neuspjelom braku sa Blerimom Džemailijem, bivšim reprezentativncem Švicarske.

Oglasi

Nakon žrijeba grupne faze svojim riječima Sulejmani je na neki način motivisala Hrvate jer ih je otpisala kada su u pitanju kandidati za prolazak dalje.

"Kada imate tri favorita, Albaniju, Italiju i Španiju, i nadate se da će barem jedna osvojiti Euro 2024., a onda saznate da su u istoj grupi", napisala je ona na društvenim mrežama.

Ipak, njeni pratitelji su je brzo korigovali i naveli joj da sve tri selekcije mogu proći dalje i da se ne mogli sresti prije finala.

Upitana koga bi željela vidjeti u finalu Sulejmani je kazala Italiju i Albaniju uz diplomatski odgovor: "Neka pobijedi bolji."

Sulejmani već godinama živi i radi u Italiji, u rodnoj zemlji bila je u oktobru kada je pratila meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Tada je objavila i nekoliko fotografija na Instagramu.

Inače, duel Albanije i Hrvatske je na programu 19. juna u Hamburgu do 18 sati, prije toga će Vatreni igrati sa Španijom (15. juni), a u posljednjem kolu će za rivala imati Italiju (24. juni).

Top Komentari

BosanskaSvedska
A joj ljepotice
1 0
bhodzic
Oprostio bih joj ovo neznanje. I to više puta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi