Zabio gol Real Madridu, pa bocnuo Judea Bellinghama: "Sve dok Messi..."
Aitor Ruibal nije mišljenja da je Jude Bellingham najbolji na svijetu.

Aitor Ruibal iskreno

Zabio gol Real Madridu, pa bocnuo Judea Bellinghama: "Sve dok Messi..."

Eldar Ganibegović

Real Betis je jučer remizirao s Real Madridom. Jedini gol za Betis postigao je Aitor Ruibal, koji je poslije utakmice bocnuo zvijezdu Real Madrida, Judea Bellinghama. 

U okviru 16. kola španske Primere jučer su se sastala dva Reala, Betis i Madrid. Konačan rezultat glasio je 1:1.

Za vodstvo gostiju pogodio je Jude Bellingham u 53. minuti, da bi samo 13 minuta kasnije na 1:1 izjednačio Ruibal što je bio konačan rezultat utakmice.

Jude Bellingham je ponovo postigao gol za Real Madrid i povećao svoj skor na 16 golova u 18 utakmica za ekipu Reala u svim takmičenjima. Tome je dodao i četiri asistencije.

Mnogi fudbaleri smatraju da je Englez u ovom momentu najbolji igrač na svijetu, uključujući Thierry Henryja ili Jammie Carraghera. No, čini se da nisu svi istog mišljenja.

Aitor Ruibal, igrač Betisa koji je izjednačio protiv Real Madrida, upitan je upravo o Judeu Bellinghamu nakon utakmice i bio je sasvim iskren.

Oglasi

"Sve dok Lionel Messi još igra, ne mogu reći da je iko bolji od njega", rekao je Aitor Ruibal za španski Relevo.

Barcelona - Girona derbi kola

Večeras se sastaju Barcelona i Girona u katalonskom derbiju i ujedno derbiju kola ako gledamo pozicije na tabeli, te bi Real Madrid mogao izgubiti prvu poziciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Girona na drugom mjestu ima 38 bodova, bod manje i meč manje od Reala, te će eventualnom pobjedom večeras da se osami na vrhu.

Barcelona je ipak favorit na domaćem terenu. Za Gironom Blaugrana zaostaje četiri, a za Real Madridom pet bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Pa u pravu je 100%. Juda Bellingham će trajati još par godina i tjt. Biće veliki igrač, ali ni blizu Messiju.
1 1
emial766
Milim da mu se jos vrti uglavi od onog sto mu je Rodrygo radio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi