FK Sarajevo ozvaničio dolazak zvučnog pojačanja

Stiže iz Crne Gore

FK Sarajevo ozvaničio dolazak zvučnog pojačanja · Zvanično

Eldar Ganibegović

SportSport.ba jučer je prenio, a FK Sarajevo danas ozvaničio - Marko Matanović je novi fudbaler tima s Koševa.

"Marko Matanović je novi igrač bordo-bijelih. Crnogorski veznjak potpisao je ugovor sa našim timom do 2026., a ekipi će se pridružiti na predstojećoj prozivci početkom januara", objavio je FK Sarajevo. 

Karijeru je Matanović počeo u OFK Titograd, a afirmaciju je stekao u Jezeru.

U Sarajevo stiže iz Sutjetjeske gdje je postao jedan od najboljih veznjaka crnogorske lige. Ono što vrijedi dodati je i da je bio član mlade reprezentacije Crne Gore.

Vidjet ćemo da li će u dresu bh. velikana opravdati epitet pojačanja, jer je Premijer liga BiH sigurno nivo iznad lige u kojoj je do sada igrao.

Oglasi

FK Sarajevo pojačao Eldar Mehmedović

Matanović je drugo po redu pojačanje za FK Sarajevo ove zime, nakon što je u klub stigao i Eldar Mehmedović.

Za Mehmedovića će to biti pvoratak u Premijer ligu BiH jer je prethodni period bio član zagrebačke Lokomotive.

Mehmedović je proteklog ljeta napustio tuzlansku Slobodu i otišao je u redove zagrebačke Lokomotive. Međutim, nije dobio šansu u ovom timu i počelo se špekulisati o njegovom povratku u bh. fudbal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To se kraju i ostvarilo i Mehmedovića ćemo gledati u Bordo dresu u nastavku sezone.

Jako bitna stvar za Bordo tim je činjenica da je Mehmedović 'zaštićeno godište', to će biti i za narednu sezonu, te bi na toj strani tim sa Koševa mogao itekako profitirati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Ovi opasno nabijaju komplekse. Ljudi rade dok drugi prose i puse ga vici dodiku niksicu i ostaloj bagri. SVAKA CAST SARAJEVO
4 4
FahrudinKonjHodzic
amaterska razina titograd jezero sarajevo rekreativni fudbal
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi