Horde zla: Nemojte misliti da ste dovoljno moćni da možete rušiti stabilnost našeg kluba

Oglasili se navijači FK Sarajevo zvaničnim saopštenjem

Horde zla: Nemojte misliti da ste dovoljno moćni da možete rušiti stabilnost našeg kluba

E. Čaušević

FK Sarajevo prolazi kroz veoma turbulentan period, a zbog svega što se dešava na Koševu oglasile su se i Horde zla jasnom porukom.

Ekipa Sarajeva ne pruža u drugom dijelu sezone rezultate koji se očekuju, a ta kriza prouzrokovala je i nešto lošiju atmosferu u svlačionici i oko kluba.

Zbog svega što se dešava prethodnih dana u bordo klubu oglasili su se i najvjerniji navijači Sarajeva, Horde zla, zvaničnim saopštenjem putem društvenih mreža.

"Naš klub u srijedu igra novu utakmicu, a protivnik Sarajevu u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH bit će banjalučki Borac. Prvi meč u Banjaluci okončan je rezultatom 0:0, pa se imamo pravo nadati dobroj partiji naših momaka i prvoj proljetnoj pobjedi, koja bi u velikoj mjeri skinula pritisak sa naših igrača i stručnog štaba.

Pritisak koji ovaj put u velikoj mjeri ne dolazi od naših navijača, jer oni su i pored jako lošeg rezultatskog niza pokazali veće strpljenje nego inače, već od određenih grupa koje imaju interese u slabljenju kluba i njegove samostalnosti, a koje će pokušati i navijače, barem one manje upućene, pridobiti na svoju stranu.

Oglasi

Jako dobro smo svjesni da rezultati koje klub bilježi u proljetnom dijelu sezone nisu u skladu sa našim očekivanjima i sa renomeom kluba, niti onim što nam je obećano i najavljeno. Međutim, moramo kao navijači Sarajeva uvijek biti u stanju sagledati širu sliku i shvatiti da dobar dio odgovornosti ne leži samo na stručnom štabu i igračima, već i na vanjskim faktorima.

Naš klub u srijedu igra novu utakmicu, a protivnik Sarajevu u revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH bit će banjalučki...

Posted by UNFKS - "Horde zla" on Sunday, March 10, 2024

U dobronamjernost Hordi zla i njihovu spremnost da po svaku cijenu zaštite FK Sarajevo naši navijači ne trebaju sumnjati, a još manje trebaju sumnjati oni koji na svakom koraku podmeću nogu našem klubu. Nemojte misliti da nismo svjesni pod kakav pritisak stavljate naš stručni štab i igrače vašim prijetnjama i ucjenama. Nemojte misliti da će vam to proći i da ćete uspjeti u vašim nečasnim namjerama. Nemojte misliti da velika većina navijača Sarajeva toga nije već postala svjesna, ako i nije bila do ovog saopštenja. Nemojte misliti da ste dovoljno moćni da možete rušiti stabilnost ovog kluba naočigled tolikog broja njegovih navijača. Jer, Sarajevo će biti, sve drugo će proći.

Pozivamo sve navijače da u srijedu dođu i pruže veliku podršku našem klubu, našem stručnom štabu i igračima protiv Borca. Kao što dobro znate, tribina istok zatvorena je za gledaoce, a svako onaj ko želi kroz 90 minuta pjesmom i gromoglasnim navijanjem dati podršku, dobrodošao je na sjever. Oni koji budu željeli Sarajevo bodriti sa zapada trebali bi imati na umu značaj ove utakmice, i značaj istinske podrške našoj ekipi u momentu koji može biti presudan, ne samo za ovu sezonu, nego i za skoriju budućnost kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vremena za ocjenu njene uspješnosti svakako će biti, naš klub nažalost sada vodi važniju bitku, u kojoj je ekipi potrebno da svako od nas bude na njenoj strani.

Pokaži da si na strani Sarajeva i djelima, a ne samo riječima, budi 12. igrač našeg tima u srijedu i pomozi da na kraju zajedno slavimo", navodi se u saopštenju Hordi zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Sta bi velikom Real Madridu
1 2
Culer
Jel' neko fakat može povjerovati u to da neki igrač i to baš Ziljkić prodaje taktiku nekom svom haveru uz šišu? Ziljkić je propao, šteta što ga ne tušnuše Partizanu za lijepu lovu, ali ovo uopšte nema grama logike.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi