FK Željezničar za derbi već rasprodao istočnu i zapadnu tribinu

Grbavica će biti ispunjena do posljednjeg mjesta

FK Željezničar za derbi već rasprodao istočnu i zapadnu tribinu

Samir Mlaćo

Vrše se posljednje pripreme za novi vječiti sarajevski derbi.

Ulaznica gotovo više da nema, a već od jutros od 9 sati ispred stadiona Grbavica zabilježili smo velike gužve.

Odgovorni iz FK Željezničar u Fan shopu kazali su nam već tada da je interesovanje duplo veće nego za prošli vječiti derbi, te da će ulaznica ubrzo 'nestati'.

Tako je i bilo,  a sada je stigla zvanična potvrda iz Doline ćupova.

Iz FK Željezničar su potvrdili da ulaznica za istočnu i zapadnu tribinu više nema.

"Rasprodane su ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu. Prodaja se vrši danas do 17:30 sati u Shopu isključivo za aktivne članove Kluba", naveli su iz FK Željezničar.

Oglasi

Još mali broj ulaznica ostao je za sjevernu i južnu tribinu, a treba istaći da su iz FK Sarajevo potvrdili i da su njihovi navijači već kupili svoje ulaznice.

Očekuje se oko 1.5000 navijača Sarajeva.

Press konferencije ipak 'posebne'

Iako je jučer najavljena zajednička press konferencija dva kluba, to se ipak neće desiti. FK Željezničar će danas održati svoju press konferenciju, a medijima će se obratiti šef struke Bruno Akrapović i kapiten Sulejman Krpić.

Prema njihovim riječima razlog zbog kojeg se niko iz FK Sarajevo neće pojaviti na pressu jesu ugovorene obaveze prema sponorima koje se moraju implementirati prilikom konferencije za medije uoči derbija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će posebno održati pressicu pred nedjeljni meč.

Podsjetimo, meč na Grbavici igra se od 20 sati u nedjelju, a pravdu će dijeliti Ermin Sivac iz Zenice. Pomoćnici su mu Arnel Novalić i Amer Macić. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

celvedin
Bas me cudi pa Zeljo kad igra protiv Goska rasproda gotovo sve
2 1
user1675926959
Mi što smo gori to smo sve luđi??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi