Nikolina Čutura karijeru nastavlja u Švicarskoj

Potpisala za LC Bruhl

Nikolina Čutura karijeru nastavlja u Švicarskoj

Haris Zilić

Rukometna reprezentativka Bosne i Hercegovine Nikolina Čutura karijeru nastavlja u ekipi LC Bruhl.

Riječ je o timu koji dolazi iz St Gallena i ima čak 31 titulu prvaka Švicarske i redovan je učesnik evropskih takmičenja.

Za Nikolinu će ovo biti svakako iskorak u karijeri nakon sjajnih nastupa u dresu Gruda s kojima je bila višestruka prvakinja Bosne i Hercegovine te osvajačica Kupa naše zemlje.

Kadernews SPL1 📰📣 • Der LC Brühl ist nochmals auf dem Transfermarkt aktiv geworden und hat auf die anhaltend angespannte...

Posted by LC Brühl Handball on Thursday, September 9, 2021

U dresu Gruda ponijela je epitet za jednu od najboljih rukometašica u Bosni i Hercegovini, a ova djevojka rođena 1998. godine je i u evropskim utakmicama Gruda pokazala da ima mnogo toga da pokaže i na evropskoj sceni.

Top Komentari

King_Kenny
...dobra Cutura...nacuturio bi je rado.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi