Boullier: Elektornika ne radi, ne znamo šta je problem?

Nakon pet krugova u dva dana testiranja

Boullier: Elektornika ne radi, ne znamo šta je problem?

Teme:

Početak nije ohrabrujući za McLaren i Hondu. U dva dana postsezonskih testiranja bolid McLarena je ostao tek pet krugova na stazi.

Prvi veliki upitnik stoji pored elektornike bolida. U boksu McLarena su uporno pokušavali pronaći odgovor na pitanje šta se događa sa elektronikom. Nisu uspjeli

" Na početku je sve izgledalo normalno, stvari su funkcionisale, a onda su se pojavili problemi. Onda smo između prvog i drugog dana testiranja rastavili sve dijelove koji su odvojeno radili. Pred sami početak drugog dana kada smo upalili motor opet su krenuli problemi. Ipak bez obzira na sve, rekao bih da su ova dva dana bila važna. Bolje je sada da smo se susreli sa problemima, nego da nam se to dogodilo u Jerezu. Možda je od svega najgore što sa bolidom izlazili na stazu " rekao je direktor McLarena Eric Boullier.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti