I Pat Fry pakuje kofere?

Špekulacija ili istina?

I Pat Fry pakuje kofere?

Teme:

Luca Marmorini je bio posljednji iz " prošle garniture " koji je optušten nakon dolaska Marca Mattiacchia u Ferrari. Već tada se pričalo kako je sljedeće ime na spisku Pat Fry koji je u Ferrariju od 2010. godine. Od prošlog mjeseca Fry kao i ostali inženjeri radi pod vodstvom Jamesa Allisona koji je stigao iz Lotusa.

" Nakon utrke u Mađarskoj slijedi ljetna pauza, a onda dolaze dvije utrke koje će biti teške za nas i tu moramo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže. mi smo obećali da ćemo učiniti sve kako bi smo
popravili situaciju i nastavljamo dalje raditi na bolidima " rekao je nakon nedeljne utrke upravo Pat Fry. Međutim, Sky Sports tvrdi Fry je upravo utrkom u Mađarskoj završio svoj posao u Ferrariju, te da je zbog sveukupne situacije u ekipi, rezultata u dosadašnjem dijelu sezonu koja je jedna od najgorih u posljednjih 20-tak godina Britanac otpušten.

Glasnogovornik Ferrarija je sa druge strane dementovao ovu informaciju. Sigurno je da narednih dana možemo očekivati potpune i potvrđene informacije, a posljednju riječ bi svakako trebao dati Marco Mattiacchi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.