Đakušić: Remi je najrealniji rezultat

Golman Kozare nakon remija s Rudarom

Đakušić: Remi je najrealniji rezultat

D. Vejo

Osmo kolo Prve lige Republike Srpske donijelo je sjajan meč u Gradišci gdje su snage odmjerili domaća Kozara i Rudar, a gdje su nakon 90 minuta, mreže mirovale.

Jedan od istaknutijih pojedinaca Gradiščanaca, bio je čuvar mreže Đakušić, koji je rekao svoje utiske nakon derbija jučer.

"Iza nas predstoji jedna teška utakmica, To kažem iz razloga što smo ove sedmice igrali tri meča, koja nisu bili niti malo laka. Znali smo da igramo na svom terenu i da moramo dati svoj maksimum. Ušli smo lošije u utakmicu i dozvolili Rudaru da stvori nekoliko šansi koji nisu realizovali. Kasnije smo se stabilizovali i došli do svoje igre. Drugo poluvrijeme proteklo je u mirnoj atmosferi te nije bilo prilika vrijednih pomena", rekao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

U narednom kolu, Kozara će gostovati ekipi Borca u Šamcu.

Podsjetimo, Velimir Stojnić i njegovi izabranici dobili su Sarajevo u Kupu BiH a prva utakmica je na rasporedu 19. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi