Đakušić: Sopstvene greške koštale su nas poraza

Golman Kozare o porazu od Borca

Đakušić: Sopstvene greške koštale su nas poraza

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške po drugi put u play-offu je poražena u banjalučkog Borca u posljednjim minutama susreta.

U prvoj utakmici odigranoj u Banjaluci, Kukić je bio taj koji je postigao gol odluke, dok je to u Gradišci učinio Petar Kunić u 90. minuti meča.

No, uprkos tome, stratega Kozare Velimira Stojnića može radovati činjenica da je mladost njegovog tima sa dosta uspjeha odgovorila svim izazovima koji su pred njih bili postavljeni ove sezone.

"Juče smo odigrali jedan dosta težak meč protiv ekipe koja je već osigurala plasman u Premijer ligu BiH. Naš mlad tim dobro se suprostavio i parirao Borcu. U dva navrata smo vodili ali nedostatak iskustva i pojedine greške koštali su nas bodova. Okrećemo se narednim mečevima, a Borcu čestitke na ulasku u elitu", kazao je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Crveno-bijeli se sada okreću narednom meču, a gdje će u okviru sedmog kola na svom terenu ugostiti ekipu Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti