Alihodžić: Bilo bi fino izvući Sarajevo ili Željezničar

Šef stručnog štaba FK Bosna Sema

Alihodžić: Bilo bi fino izvući Sarajevo ili Željezničar

S. Mlaćo

Nogometaši Bosna Seme iz Sarajeva bez većih problema jučer su u Bugojnu savladali domaću Iskru sa 5:1, te tako izborili plasman u 1/16 finala Kupa BiH. 

Već sutra će Bosna znati svog protivnika u narednom kolu Kupa, a u subotu će na svom terenu u okviru šestog kola Prve lige Federacije dočekati bihaćko Jedinstvo.

"Mislim da smo došli ovdje kao favoriti i drago mi je da smo opravdali taj neki epitet. Ovo je Kup takmičenje gdje su iznenađenja moguća i drago nam je što smo prošli", kazao je Alihodžić za SportSport.ba nakon utakmice u Bugojnu.

Već sutra Bosna će na izvlačenju saznati protivnika u narednom kolu, a Alihodžića smo pitali koga priželjkuje i da li je među poželjnima Sarajevo i Željezničar.

"Nemamo nekih posebnih želja, a bilo bi dobro i fino izvući Sarajevo ili Željezničar", dodaje šef stručnog štaba novog člana Prve lige Federacije naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

U subotu na Koševo dolazi Jedinstvo, pa smo Alihodžića upitali koja su očekivanja iz tog duela i kako je zadovoljan otvaranjem sezone.

"To je ono što nam je u prvom planu i imamo imperativ pobjede protiv Jedinstva. Prošlo kolo smo izgubili u Travniku i moramo se vratiti na pravi kolosijek. Obzirom da smo nova ekipa i da smo igrali protiv jakih protivnika možda i možemo biti zadovoljni, ali mislim da nam fale dva-tri boda", dodao je Emir Alihodžić, šef stručnog štaba FK Bosna Sema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi