Avdukić: U Gradačac idemo po tri boda

Golman Borca pred Zvijezdu

Avdukić: U Gradačac idemo po tri boda

M. Šljivak

Proljetos su fudbaleri Zvijezde pobjedom u Banjoj Luci osvojili tri boda koja su ih ostavila u Premijer ligi,  a na Gradskom stadionu to još pamte.

Svi su odlučni u namjeri da se Zvijezdi pravom mjerom revanširaju, ali i da upišu osmu utakmicu bez poraza.

"Sve nas još uvijek boli taj poraz od 2:1 i uvijek nam je teško kad se sjetimo proljeća i niza kikseva koje smo napravili. Sad je došlo vrijeme za revanš. U Gradačac idemo po sva tri boda", kaže golman Asmir Avdukić.

U timu koji će nastupiti na stadionu ''Banja Ilidža'' neće biti jednog od najboljih igrača Borca Miloša Žeravice. On je u nedjelju protiv Slobode zaradio treću javnu opomenu.

"Bit će teško bez Žeravice, jer on je jedan od važnih šrafova u našoj mašineriji. Imamo mi i adekvatne zamjene tako da ne vjerujem da će se izostanak Žeravice osjetiti. Moramo zbiti redove i pametnom igrom doći do cilja, a to su tri boda", dodao je Avdukić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.