Selektor Bosne i Hercegovine

Baždarević: Od poraza me više boli ponašanje fudbalera

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se danas vratila iz Brisela.

Zmajevi su sinoć poraženi od Belgije sa visokih 4:0, a selektor našeg tima Mehmed Baždarević je po povratku na sarajevski aerodrom još jednom istakao kako nije zadovoljan predstavom svojih fudbalera.

"Lako je reći poslije poraza, sve bih promijenio sada. Ali, da sam mogao birati jednu stvar da promijenim, promijenio bih ponašanje naših fudbalera na terenu. Borbenost, angažovanost, drskost, bezobrazluk... Očekivali smo da možemo izgubiti utakmicu, ali ne na ovakav način. To je ono što me boli", jasan je bio Baždarević, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Poraz je težak, ali Belgiju moramo ostaviti iza sebe. Ovaj poraz će nas sigurno pratiti mjesecima, ali sada se trebamo posvetiti Kipru".

Meč protiv Kipra igra se već u ponedjeljak u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi