Baždarević sa svojim izabranicima analizirao prekide Andore

Studiozne pripreme novog selektora

Baždarević sa svojim izabranicima analizirao prekide Andore

Nešto više od tri sata ostalo je do posljednjeg treninga fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine pred duel s Andorom. Iako, prvi protivnik Zmajeva u 2015. godini nije posebno atraktivan, ali ni jak, u stručnom štabu našeg nacionalnog tima ništa ne prepuštaju slučaju.

Novi selektor najbolje bh. fudbalske vrste, Mehmed Baždarević, u prijepodnevnim satima je sa svojim izabranicima malo analizirao igru ekipe protiv koje će debitovati na klupi fudbalske reprezentaciju koju je nekada predvodio kao kapiten.

Baždarević je zajedno sa svojim pomoćnicima i fudbalerima posebnu pažnju obratio na prekide protivnika, ali je bilo priče i analize o situacijama o prekidima koje bi trebala izvoditi naša selekcija.

Novi selektor očito veoma studiozno pristupa svakom protivniku, ali i svakom segmentu igre, kako našeg, tako i protivničkog tima. O tome kako bi i u kojem sastavu trebali igrati Zmajevi njihov novi “šef” još uvijek nije govorio, a neki detalji trebali bi biti poznati na današnjoj zvaničnoj press-konferenciji koja je planirana neposredno pred početak treninga koji je zakazan za 18:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.