Trener Čelika za SportSport.ba

Beganović: Ne razmišljamo o dovođenju novih igrača

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su otputovali za Crikvenicu, gdje će ostati 10 dana, te odigrati četiri prijateljske utakmice.

Uoči samog poslaska crno-crvene ekspedicije u Hrvatsku, razgovarali smo sa šefom struke Elvedinom Beganovićem, koji se osvrnuo na prvu fazu priprema, te najavio ono što ih očekuje u Crikvenici, a dotakao se i igračkog kadra.

"Prva faza je završena, možemo zadovoljiti sa uslovima koje smo imali. Odigrali smo dvije utakmice protiv Viteza, te Žepča, gdje smo igrali u kombinovanom sastavu. Ono što nam slijedi jeste odigravanje utakmica u Crikvenici, gdje ćemo imati četiri prijateljske utakmice. Protivnici su Crikvenica, kombinovana ekipa Rijeke, Krka, te Donji Srem. Cilj je da se što bolje uigramo, te da se što bolje pripremimo i nadam se sa što manje povreda", ističe Beganović.

Trener Čelika je govorio i o novim igračima, te Dženanu Burekoviću koji je na arbitraži.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Aldin Džidić je tu od ranije, nametnuo se kroz treninge Armin Imamović, tu su još junior Kenan Heco i Hanan Adilović koji su s nama od ranije. Kada je u pitanju Dženan Bureković, on je za mene još nogometaš Čelika i ja još niikakvu odluku nisam dobio za njega. Ja ne razmišljam o daljim pojačanjima, ali ako nas i napusti pokušat ćemo riješiti taj problem na njegovoj poziciji", kazao je Beganović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi