Beganović: Zasluženo smo osvojili bod na Koševu

Trener Čelika nakon remija

Beganović: Zasluženo smo osvojili bod na Koševu

Sarajevo i Čelik u sklopu 22. kola BH Telecom Premijer lige BiH odigrali su neriješeno rezultatom 1:1. 

Više razloga za zadovoljstvo nakon utakmice imao je trener gostiju Elvedin Beganović, koji je izjavio da je njegov tim zasluženo osvojio bod na Koševu.

"Već u prvim minutama utakmice natjerali smo Sarajevu na grešku, ali nažalost Dedić to nije uspio iskoristiti. Gol koji smo primili bio je iz prekida i mi smo tek u drugom poluvremenu počeli igrati kako treba. Iskoristili smo svoje šanse i na kraju zasluženo osvojili bod", kazao je Beganović nakon utakmice, te se osvrnuo na narednu utakmicu sa Travnikom.

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, tako će biti i protiv Travnika. Nama su bodovi prijeko potrebno i nastojat ćemo da dođemo do pobjede protiv Travnika", riječi su Beganovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.