Begović pokrenuo vlastitu modnu liniju

Detalje otkrio za SportSport.ba

Begović pokrenuo vlastitu modnu liniju

Asmir Begović došao je na ideju da pokrene modnu liniju odjeće.

Golman reprezentacije Bosne i Hercegovine je svoj brend nazvao AB1, a inspiraciju crpi u klasičnom britanskom stilu odijevanja koji je kombinacija sportskog i casual stila. 

Najveći naglasak je na majicama i duksericama, koje i sam Asmir preferira u privatnom životu, a one su se svidjele i njegovim kolegama Ibrahimu Šehiću i Erminu Bičakčiću koji su već u njima pozirali. Dakako, promociji su pomogla Asmirova prijateljstva, no koga se može natjerati da odjene nešto u čemu se ne osjeća udobno? Asmir je prema tome sigurno na dobrom putu. 

"To će biti čitava linija odjeće koju sam nazvao AB1. Volim dobru odjeću pa sam došao na ideju da pokrenem liniju koja će biti kombinacija sportskog i casual stila, a koja će biti vrhunske kvalitete. Također, dio prihoda od prodaje ide za Fondaciju Asmir Begović, tako da sam probao spojiti ugodno s korisnim. Nadam se da će se ljudima svidjeti", otkrio je Begović za SportSport.ba. 

Novi član Bournemoutha je također dodao kako se proizvodi mogu kupiti na stranici shop.asmir1.com, a uskoro planira proširiti ponudu i isto tako fizički izaći na tržište Bosne i Hercegovine.

Modnu liniju također imaju i drugi poznati nogometaši poput Cristiana Ronalda, Ria Ferdinanda, Zlatana Ibrahimovića... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi