Belgijski navijači navijanjem oduševili sve navijače BiH!

Skandirali "Bosna, Bosna"

Belgijski navijači navijanjem oduševili sve navijače BiH!

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Belgije ostat će upamćena po nesvakidašnje lijepoj i neobičnoj navijačkoj priči, čiji su glavni akteri bili navijači navijači belgijske reprezentacije.

U izuzetno mirnom i prijateljskom duhu proteklo je uobičajeno "zagrijavanje" obje navijačke skupine pred početak susreta na Bilinom polju, a prijateljska atmosfera prenijela se i na tribine zeničkog stadiona.

Navijači Belgije su na utakmici mijenjali šalove sa navijačima Bosne i Hercegovine, a u jednom trenutku iz gostujućeg sektora orilo se "Bosna, Bosna", što je sa ostalih tribina popraćeno gromoglasnim aplauzom! 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti