Bh. reprezentativci u dobrom raspoloženju stigli na Kipar

Spremni da ostvare novu pobjedu

Bh. reprezentativci u dobrom raspoloženju stigli na Kipar

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine stigli su na Kipar, gdje će u utorak odigrati posljednju kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Zmajevi su u organizaciji partnera krovne kuće bh. nogometa Centrotoursa stigli na aerodrom Larnaki za nešto manje od tri sata, a prilično umorni od puta i sinoćnje utakmice zaputili su se prema nikozijskom hotelu "Hilton".

Vidno raspoloženi nakon sinoćnje pobjede nad Velsom (2:0), četvrte u ovim kvalifikacijama, izabranici Mehmeda Baždarevića su najavili bespoštetnu borbu u predstojećoj utakmici protiv Kipra.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.