Bibić: U defanzivi smo bili jako dobri i kompaktni

Vezista Metalleghea za SportSport.ba

Bibić: U defanzivi smo bili jako dobri i kompaktni

S. Mlaćo

Jučerašnji duel 17. kola između Metalleghea i Sarajeva (0:2) značio je i povratak na teren veziste Jajčana Elvisa Bibića koji je bio van stroja od utakmice sa Čelikom (1:1), na kojoj je zaradio veoma neugodnu povredu.

"Zadovoljan sam koliko je to moguće biti zadovoljan. Drago mi je što nisam osjećao ništa od povrede, ali nakon više od mjesec dana ne igranja nije bilo loše", kazao  je Bibić za SportSport.ba, te prokomentarisao jučerašnji poraz na Piroti.

"Znali smo da će biti teško jer se zna šta je Sarajevo, a pored toga došli su nam nakon četiri uzastopne pobjede. Imali smo jasan cilj jer nam je svaki bod bitan i željeli smo ostati neporaženi, te mislim da smo prvo poluvrijeme bili dobri u defanzivi  i jako kompaktni. Prema naprijed nismo uradili ništa konkretno i na početku drugog prvog poluvremena sve do primljenog pogotka smo igrali dobru defanzivu. Nakon toga smo krenuli sa željom da damo gol, imali svoje šanse, ali nismo ih iskoristili i Sarajevo je postiglo drugi pogodak, te zasluženo slavilo", dodao je vezista Metalleghea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi