Napadač Sarajeva pred derbi

Bilbija: Derbi je derbi, u takvim utakmicama nema favorita

E. Škorić

Napadač Sarajeva, Nemanja Bilbija, s velikim nestrpljenjem očekuje početak najvećeg bosanskohercegovačkog derbija u kojem prema njemu nema izrazitog favorita.

"Očekujem dobru utakmicu. Biće to moj prvi derbi i s nestrpljenjem očekujem početak susreta. Ranije sam pratio derbije, nisam igrao, ali sam prošle godine osjetio atmosferu i mogu reći da je osjećaj fenomenalan", za SportSport.ba je istakao napadač FK Sarajevo, Nemanja Bilbija.

"Prva dva kola u prvenstvu nismo ostvarili rezultate koje smo priželjkivali. Okrećemo se derbiju i mislim da u derbiju možemo mnogo toga popraviti. Znam sve igrače Željezničara, poznata mi je atmosfera na Grbavici i mislim da favorita nema. Derbi je derbi i svaki rezultat je moguć", dodao je Bilbija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti