Boris Pavić novi trener zeničkog Čelika

Zeničani pronašli novog trenera

Boris Pavić novi trener zeničkog Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika napokon su dobili novog šefa stručnog štaba, nakon što je odustao od preuzimanja ekipe Darko Nestorović, predsjednik kluba s Bilinog polja Senad Sarajlić vrlo brzo je pronašao novog čovjeka, koji će povesti ekipu u novoj sezoni.

Prvi čovjek Zeničana otkrio nam je ko će ekipu predvoditi s klupe u nastavku sezone.

"Nakon naprasnog odustajanja Darka Nestorovića od klupe Čelika i pored date saglasnosti od N/FSBiH, na telefonskoj sjednici Upravnog odbora Nogometnog kluba Čelik donesena je odluka da novi Šef stručnog štaba bude Boris Pavić, nekadašnji igrač Čelika. Pavić će večeras doći u Zenicu, te će sutra preuzeti ekipu", kazao je za SportSport.ba Senad Sarajlić.

Boris Pavić nekadašnji je igrač Čelika, koji je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za mnoge klubove poput Rijeke, Čelika, Inter Zaprešića, Splita i Primorca. Trener iz Sinja posjeduje Profi licencu od januara 2014. godine i sigurno da će mu preuzimanje Čelika biti dosad najveći izazov u trenerskoj karijeri.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.