Bubanja: Golove smo primili poslije naših grešaka

Šef struke Mladosti iz Velike Obarske

Bubanja: Golove smo primili poslije naših grešaka

Mladost iz Velike Obarske je i nakon prvo kola proljetnog dijela sezone BH Telecom Premijer lige ostala zakucana za dno tabele najelitnijeg bh. fudbalskog ranga.

Ekipa iz Semberije je sa 2:0 poražena na gostovanju kod Borca u Banja Luci. Trener Mladosti Slavoljub Bubanja imao je zamjerke na svoje igrače.

"Pobjeda Borca je zaslužena. Oni su golove postigli na vrijeme, posebno onaj prvi pred odlazak na odmor. Taj gol nas je poremetio. Ne mogu, a da ne kažem da smo golove primili poslije naših grešaka", rekao je Slavoljub Bubanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.