Čelik preko Krajine do Slavije

Kup BiH

Čelik preko Krajine do Slavije

U posljednjem susretu šesnaestine finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine zenički je Čelik sa 4:2 savladao Krajinu i prošao dalje.

Domaće je u vodstvo već u 7. minuti doveo Isaković. Na 2:0 povisio je povratnik u ekipu Phil Jackson u 19. minuti, ali je 11 minuta kasnije Pavković uspio smanjiti na 2:1, a pri ovom se rezultatu i otišlo na odmor.

U nastavku, Pavković je u 57. minutu uspio izjednačiti na 2:2 i unijeti zebnju među navijače Čelika na Bilinom polju. Međutim, domaćima je prednost ponovo vratio Vidović u 69. minuti, a konačnih 4:2 i plasman u osminu finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH deset minuta prije kraja ovjerio je Radić.

Čelik se tako plasirao u osminu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine, gdje će za protivnika imati branioca naslova, Slaviju iz Lukavice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti