Čobo: Plavi imaju samo četiri igrača

Slobodan Janjuš na medenom mjesecu u Sarajevu

Čobo: Plavi imaju samo četiri igrača

E. Čaušević

Legendarni golman Slobodan Janjuš Čobo, nakon više od dvije decenije veze i zajedničkog života, nedavno se u Americi vjenčao sa svojom izabranicom Suzan Feri, a medeni mjesec odlučio je provesti u Sarajevu.

"To je za nas najljepše bračno putovanje, jer za mene samo postoji Sarajevo. To je grad gdje sam se rodio, napravio ime i stekao mnogo prijatelja. Vjenčanje sa Suzi u Las Vegasu je bilo skromno, u krugu prijatelja i rodbine, a naravno ovih dana slavit će se sa prijateljima na Grbavici", kaže Slobodan Janjuš Čobo.

Sinoć je bio na utakmici između Željezničara i Olimpika, gdje su ga navijači na Grbavici dočekali ovacijama. 

"Na Grbavici nisam pogodio rezultat, ali sam rekao da će željo dati tri gola. Željo je bio solidan, ali treba još dosta da napreduje. U ovom trenutku Plavi imaju samo četiri igrača Miroslava Stevanovića, Ivan Lendrića, Aleksndra Kosorića i Jovana Blagojevića. Kada su u pitanju golmani Vedran Kjosevski treba puno raditi. Ima dobre fizičke predispozicije i veliki talenat, ali mora mnogo više trenirati. Kada je u pitanju Slavko Petrović vjerujem da će napraviti čudo sa Željom. Već sada je na dobrom putu", dodao je Janjuš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi