Čorbo: Turnir u Italiji pokazat će na kojem smo nivou

Trener juniora Sarajeva

Čorbo: Turnir u Italiji pokazat će na kojem smo nivou

Juniori Sarajeva napravili su odličan rezultat na prvoj utakmici 38. po redu turnira Trofeo Dossena. Mlade nade sa Koševa remizirale su sa vršnjacima milanskog Intera i pokazale tako da ne zaostaju za najvećim evropskim klubovima. 

"Došli smo na još jedan u nizu kvalitetnih turnira. Na Kvarnerskoj rivijeri smo bili treći i pokazali kvalitet. Ovdje su ekipe kvalitetnije, ali sam siguran da će naši momci u najboljem svjetlu predstaviti svoj grad i državu," izjavio je Admir Hasančić, na koja se nadovezao kolega Adnan Čorbo.

„Ovi međunarodni turniri imaju posebnu težinu za našu Akademiju. Prethodni turnir Kvarnerska rivijera bio je jako učinkovit. Tu smo dokazali da možemo igrati sa klubovima iz regiona. Ovaj turnir u Italiji će nam pokazati na kojem smo trenutno nivou. Čast nam je učestvovati na ovakvom turniru. Očekivanja su da ponovo prođemo grupnu fazu i da potvrdimo da prave radimo u našem klubu,“ dodao je Čorbo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.