Crnov: Nema razloga da ne pobijedimo Slaviju

Vezni fudbaler Zrinjskog

Crnov: Nema razloga da ne pobijedimo Slaviju

Fudbaleri Zrinjskog odradili su posljednji trening uoči susreta sa Slavijom, koji je na rasporedu sutra s početkom u 14:30 sati. 

U taboru mostarskog tima vlada odlična atmosfera, što je za SportSport.ba potvrdio i vezni fudbaler Ivan Crnov koji vjeruje da će njegov tim osvojiti tri boda Pod Bijelim brijegom. 

"Proteklih dana vrijedno smo se spremali i vjerujem da nećemo imati velikih problema protiv Slavije. Naravno, biće teško, ali ipak mi igramo na domaćem terenu i nema razloga da ne osvojimo tri boda. Što se tiče atmosfere, stvarno je na visokom nivou i svi s nestrpljenjem očekujemo utakmicu", kazao nam je Crnov. 

Unatoč tome što je odbio produžiti ugovor, čelnici Zrinjskog odlučili su računati na usluge Crnova i u drugom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mnogo mi znači to što ću i u drugom dijelu sezone igrati za Zrinjski. Ovdje već godinu i pol dana igram na dobrom nivou, tako da bi mi sigurno bilo žao da su me stavili na tribine. Ovim putem zahvaljujem Klubu na korektnosti i potrudit ću se da to vratim dobrim igrama na terenu", riječi su Crnova.

Trener Mišo Krstičević u sutrašnjem duelu moći će računati na usluge Stojkića koji se oporavio od povrede, dok su nastupi Đurića i Popovića pod upitnikom. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti