Dejan Plisnić na čelu omladinskog pogona FK Tekstilac

Dejan Plisnić na čelu omladinskog pogona FK Tekstilac

Adnan Beganović

Upravni odbor FK Tekstilac, člana prve lige Republike Srpske, imenovao je direktora omladinskog pogona, tim-menadžera, trenere omladinskih selekcija i operativce zadužene za svakodnevno funkcionisanje kluba.

Upravni odbor Tekstilca za tim menadžera je imenovao Tihomira Tominčića, dok je Dejan Plisnić, svojevremno golman nekoliko bosanskohercegovačkih klubova imenovan za direktora omladinskog pogona.

Na njegov prijedlog izabrani su i treneri omladinskih selekcija. Tako će juniore voditi Dejan Pijetlović, kadete Predrag Drinčić, pionire Nebojša Radan, predpionire Goran Dujaković, dok će selekcije Škole fudbala voditi Zoran Radan, Slobodan Kovačević i Željko Simić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sekretar derventskog prvoligaša i dalje ostaje Nikolić Boris, dok će trener golmana biti Senad Smajić, a fizioterapeut Dejan Miljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi