"Divlji zapad" na terenima u Bosni i Hercegovini

Obradović isključen, Miličeviću kazna

"Divlji zapad" na terenima u Bosni i Hercegovini

Nedavno je na utakmici između juniora Blagaja i Sloge iz Ljubuškog došlo do incidenta kada je Suad Obradović fizički napao sudije. 

Nije mu to bilo dovoljno, pa je par kilometara od Blagaja sudije presreo i prijetio im pištoljem, a Disciplinska komisija N/FS BiH nije imala drugog izbora nego da Obradoviću zabrani bilo kakav rad u fudbalu. 

Obradović je dobio i novčanu kaznu u iznosu od 1000 KM, a istu kaznu dobio je i Blagaj, dok je fudbaler ove ekipe, Sadin Baltak suspendovan na šest mjeseci. 

Nije tu kraj kaznama. Marino Miličević koji je u susretu Sloge i Novog Travnika pretukao protivničkog igrača dobio je zabranu igranja u trajanju od dvije godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.