Duel Slavije i Želje pred praznim tribinama

Nisu se stekli uslovi

Duel Slavije i Želje pred praznim tribinama

E. Škorić

Utakmica 3. kola BHT Premijer lige BiH između Slavije i Željezničara igrat će se u Foči bez prisustva publike, saznaje SportSport.ba.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Komisija za bezbjednost i stadione Fudbalskog saveza BiH danas je posjetila stadion u Foči kako bi vidjela da li postoji mogućnost da se susret odigra pred publikom, odnosno da istom prisustvuju i gostujući navijači.

Međutim, kako saznajemo, uslovi na stadionu u Foči ne dozvoljavaju dolazak gostujućih navijača, a s obzirom da iz Slavije nisu otklonili nedostatke na stadionu (jedan ulaz, mokri čvor), te zbog sigurnosnih razloga, odlučeno je da se susret igra bez pristuva publike.

Podsjećamo da je Slavija u Foči bila domaćin i Zrinjskom u prvom kolu, a tada navijačima Zrinjskog nije dozvoljeno da prisustvuju utakmici, a naknadno je utvrđeno da stadion u Foči ima određenih nedostataka koji spriječavaju odigravanje premijerligaških utakmica na istom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti