Duljević i Hebibović na korak do Sarajeva

Sportski direktor radi na pojačanjima

Duljević i Hebibović na korak do Sarajeva

Fudbalski klub Sarajevo u narednu sezonu najvjerovatnije će ući jači za dva provjerena premijerligaška fudbalera.

Naime, iako još uvijek nije okončana sezona sportski direktor bordo kluba, Abdulah Ibraković, zajedno sa svojim saradnicima slaže momčad za narednu sezonu.

Tako su čelnici Sarajeva već obavili razgovore sa fudbalerom Olimpica, Harisom Duljevićem, te fudbalerom Veleža, Anelom Hebibovićem i ovaj dvojac će po svemu sudeći od ljeta pojačati Sarajevo.

"Nemamo šta kriti, Duljević i Hebibović se nalaze na listi naših želja. Njima na ljeto prestaju važiti ugovori s klubovima u kojima igraju i već smo obavili prvu rundu razgovora. Očekujemo da će se razgovori uspješno privesti kraju, te da će ova dvojica fudbalera pojačati Sarajevo", za SportSport.ba je izjavio Ibraković.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.