Euforična atmosfera u Zenici, sve je spremno za spektakl

Uoči večerašnje utakmice

Euforična atmosfera u Zenici, sve je spremno za spektakl

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija BIH večeras će na stadionu Bilino polje odigrati prvu utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj naredne godine. Protivnik izabranicima Mehmeda Baždarevića biće selekcija Republike Irske, koja ima iskustva igranja u baraž utakmicama, kao i naša reprezentacija.

Od ranih jutarnjih sati u Zenici se osjeti pozitivna i euforična atmosfera, čitav grad je obojen u plavo-žute boje. Sve miriše na još jedan veliki spektakl i nadamo se pobjedu naše reprezentacije.

Hiljade navijača pristiže u Zenicu, a lijepo vrijeme će sigurno doprinijeti što boljem ambijentu, kako na stadionu, tako i van njega. Zeničani su spremni ugostiti hiljade navijača iz Bosne i Hercegovine i drugih zemalja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Svi imaju jednu želju večeras, a to je pobjeda i korak od plasmana na Evropsko prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.