GOŠK razbio Vitez na gostovanju

Premijer liga, 10. kolo

GOŠK razbio Vitez na gostovanju

M. Šljivak

Novu gostujuću pobjedu ekipa GOŠK-a upisala je kod Viteza, a tim Slavena Muse je slavio s 0:3.

Vitez je nešto aktivnije ušao u meč i preko Bibića su imali šansu na samom otvaranju.

Međutim, GOŠK je domaće navijače ohladio već u 12. minuti kada su došli do vodstva. Grešku Livaje koristi Mirsad Ramić koji pogađa za 0:1.

Nije se slavlje gostiju ni stišalo, a već su vodili s 0:2. U 21. minuti dosuđen je penal. Bošnjak je precizan za velikih 0:2.

Vitez je pokušavao doći do gola koji bi ih vratio meč. Pogodili su prečku, imali su nekoliko solidnih pokušaja, ali na odmor su gosti otišli s dva gola prednosti (0:2).

Nastavak također donosi nešto aktivniju igru domaćeg tima. Ponovo su nekoliko puta uspijevali ugroziti gol protivnika, ali je završnica bila veoma loša.

Zato su gosti iz Gabele svoje šanse koristili. U 69. minuti tačku na ovaj meč stavio je Mirsad Ramić koji pogađa za konačan rezultat meča od 0:3.

Premijer liga BiH, 10. kolo:

Vitez - GOŠK 0:3

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

VITEZ: Tirić, Brekalo, Livaja, Bibić, Zukić, Karić, Ćosić, Miletić, Šantić, Peko, Vuković.

GOŠK: Kozić, Čolić, Bošnjak, Radeljić, Đajić, Zolj, Ramić, Deak, Vego, Kobiljar, Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi