Hadžić: Želimo pobjedu na otvaranju kvalifikacija

Reprezentativci spremni

Hadžić: Želimo pobjedu na otvaranju kvalifikacija

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija BiH okupila se danas u Zenici gdje će se pripremati za utakmice s Lihtenštajnom i Kiprom.

Među fudbalerima koji su stigli su Anel Hadžić i debitant golman Ratko Dujković.

„Radujem se ponovnom okupljanju. Pred nama je novi izazov. Počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u koje ćemo, nadam se ući sa pobjedom“, izjavio je reprezentativac Anel Hadžić.

Debitant Ratko Dujković nije krio oduševljenje prvim pozivom u „A“ selekciju: „Prvi put sam pozvan u reprezentaciju i veoma sam srećan i ponosan zbog toga. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje. I Trening centar izgleda fenomenalno, tako da su prvi utisci sa okupljanja više nego odlični.

Na okupljanje su stigli svi igrači osim Tonija Šunjića čiji se dolazak očekuje večeras. Reprezentativce je u Trening centru posjetio i načelnik Zenice Husejin Smajlović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti