Velež traži novu pobjedu

Hajdarović: Dat ćemo sve od sebe za pobjedu nad Mladosti

Junak Veležovih navijača u prošlom kolu bio je Alidin Hajdarović. Napadač Rođenih postigao je jedini pogodak na utakmici protiv Drine. 

„Dobro smo startovali, pobijedili smo Drinu iz Zvornika, a sada slijedi drugo kolo i utakmica protiv Mladosti. Sigurno, kvalitetan protivnik što su dokazali na nedavnoj utakmici protiv Borca. Nadam se trijumfu obzirom da nam se u tim vraćaju neki važni igrači koji u prošlom kolu nisu mogli nastupiti. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo tu utakmicu,“ kazao je Hajdarović, koji je zadovoljan svojom formom na startu sezone:

„Dobro je krenulo, u prvom kolu sam postigao gol, ali to je manje važno. Bitno je da smo pobijedili. Drago mi je da sam ostigao taj pobjedonosni pogodak. U narednom kolu bih ponovo volio biti strijelac, ali je to sad manje važno. Važno je pobijeiti i nakon dva kola imati maksimalan bodovni učinak.“

Velež je dobro krenuo u novu sezonu u kojoj su ambicije visoke.

„Rano je govoriti o krajnjim dometima obzirom da je tek jedno kolo iza nas. Ove sezone je cilj biti bolji plasiran nego u prošloj sezoni. Dat ćemo sve od sebe i ići od utakmice do utakmice,“ zaključio je Hajdarović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.