Hodžić: Ispunili smo što je trener tražio

Podgrmeč bolji od Jedinstva

Hodžić: Ispunili smo što je trener tražio

Fudbaleri Podgrmeča na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu uspjeli su u krajiškom derbiju savladati favorizovanu ekipu bihaćkog Jedinstva.

Rezultat na kraju susreta glasio je 1:0, a strijelac je bio Demir Jakupović.

„Imali smo nesreću da u dosta teškoj situaciji igramo sa jakim protivnikom kao što je Jedinstvo. Mi smo na terenu ispunili ono što je od nas tražio trener i na kraju uspjeli smo ostvariti važnu, ali i zasluženu pobjedu. Ekipi Jedinstva čestitam na fer i korektnoj igri i želim im mnogo sreće u nastavku prvenstva“, kazao je mladi veznjak Podgrmeča Nermin Hodžić.

U narednom kolu pred ekipom Podgrmeča je teško gostovanje kod Bratstva iz Gračanice, dok Jedinstvo Pod borićima dočekuje Gradinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.