Trener Čelika nakon utakmice sa Veležom

Hukić: Sa podjednakim šansama idemo u Mostar

Prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine danas su u Zenici odigrali Čelik i mostarski Velež. Utakmica na Bilinom Polju završena je bez golova. 

Nakon utakmice na Bilinom Polju prisutnim medijima na press konferenciji obratio se trener Zeničana, Nizah Hukić.

"Mi smo znali kakva nas utakmica očekuje i rekli smo da će se pitanje pobjednika rješavati u Mostaru. Utakmica je bila ravnopravna, dva podjednako kvalitetna sastava. Očekivali smo utakmicu poput ove danas i rekao bih da sa podjednakim šansama idemo u Mostar," rekao je Hukić i dodao: 

"Danas smo iznenada ostali bez Simića koji je jedan od najkvalitetnijih naših veznih igrača. Salčinović polako diže svoju formu i nadam se da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji. Jednostavno ovi igrači se troše već tri kola, a mislim da su i danas trkački pružili dobru utakmicu," završio je Hukić. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti