Igrači Leotara u štrajku, klupska kasa prazna

Upitan nastavak sezone

Igrači Leotara u štrajku, klupska kasa prazna

Leotar i definitvno prolazi kroz najveću krizu u svojoj istoriji. Ovaj klub uoči gostovanja Radniku nema upravu, stručni štab, a veliko je pitanje i koji će igrači nastupiti, obzirom da većina njih štrajkuje zbog neizmirenih dugovanja. 

„U teškoj smo situaciji i ne znam da li ćemo igrati u Bijeljini. Dobili smo mnogo obećanja, ali ništa nije realizovano i zato smo odlučili da počnemo štrajk,“ kazao je jedan igrač koji nije želio da mu se ime iznosi u javnost.

Izvori iz Trebinja ističu da je ponovo došlo do podjele i u radnoj grupi i da sad ništa više ne funkcioniše u ovom klubu, pa je veliko pitanje da li će Leotar da završi ovu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.