Komentar na žrijeb

Ihtijarević: Mladost smo željeli izbjeći

Današnji žrijeb 1/16 finala Kupa BiH Sarajevu je za protivnika donio ekipu Mladosti. 

Predstavnik FK Sarajevo Faruk Ihtijarević prilikom obraćanja medijima kazao je kako nije zadovoljan žrijebom, jer je, kako je naveo, bilo puno povoljnijih protivnika.

"Sigurno je da smo dobili protivnika kojeg nismo željeli, ali naši ciljevi su jasni. Mi želimo ponoviti prošlogodišnji uspjeh odnosno doći do finala i osvojiti Kup. Ovo je prva prepreka. Ako želimo doći do finala moramo pobjeđivati do kraja i tako ćemo se postaviti", kazao je Ihtijarević, te dodao:

"Bilo je puno povoljnijih protivnika, s obzirom da smo u maloj rezultatskoj krizi, no vjerujem da će Sarajevo sa novim stručnim štabom iznaći snage i volje da se pozicionira tamo gdje i pripada."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica će se odigrati 20. septembra na stadionu u Doboju kod Kaknja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti