Ilička slavila protiv Mladosti iz Gackog

Bitni bodovi za domaćina

Ilička slavila protiv Mladosti iz Gackog

M. Jakovljević

U 23. kolu Druge lige RS - grupa Istok Ilička je u Brčkom dočekala ekipu Mladosti iz Gackog.

Domaćinima su ovi bodovi bili od velikog značaja za opstanak, dok gosti i nisu imali neki posebni motiv.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale iako je bilo po nekoliko prilika na obje strane ali bez realizacije. Domaćin je poveo u 23. minuti preko svog najboljeg igrača Milovana Arsića, a ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

Igrači trenera Milenka Radića u igru su ušli sa velikom željom da trijumfuju. Dali su sve od sebe i to im se isplatilo.

DRUGA LIGA REPUBLIKE SRPSKE GRUPA ISTOK

Ilička-Mladost (G) 1:0(0:0)

ILIČKA: Vukadinović, Maksimović, D.Marković, Zimonjić, D.Mišković, Milojević, M.Mišković,  Karaman, Čebić, Arsić, N.Marrković. Igrali su još: Šavija, i Vasiljević.

MLADOST(G): Guzina, Mrković, Lozo, Salatić, D.Goranović, Dubljević, Šiljegović,  Bjelogrlić, N.Sušić, Petković, Drakul.  Igrali su još: Antelj, Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi