Mehmed Baždarević, selektor BiH:

"Izuzetno je bitno stvoriti nadu pred ono što nam slijedi"

Mehmed Baždarević je pobjedom protiv Andore i remijem sa Austrijom uspješno debitovao na klupi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Ono što je izuzetno važno je da se stvori nada pred kvalifikacione utakmice koje nas očekuju. Drago mi je zbog onog svijeta koji je došao da nas bodri, i hvala im na tome. Učinili smo sve da to bude na jednom nivou i mislim da možemo biti zadovoljni sa onim što smo pokazali u ovim utakmicama", rekao je Mehmed Baždarević, selektor najboljeg bh. tima, dodavši:

"Do Izraela ima mnogo vremena i sada idemo raditi i spremati se na najbolji način za tu utakmicu".

Na konstataciju da je drugo poluvrijeme prijateljskog meča sa Austrijom bilo dosta bolje od prvog, naš selektor se malo našalio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Za mene je prvo poluvrijeme bilo bolje nego drugo. Šalim se, bilo je i dobrih i loših perioda tokom utakmice. Zadovoljan sam", kazao je popularni Meša nakon slijetanja na Međunarodni aerodrom Sarajevo, zahvalivši se pripadnicima sedme sile na dobrom i korektnom praćenju utakmica tima koji predvodi sa klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.