Izvršni odbor kompletira stručni štab 22. januara

Sjednica zakazana za 22. januar

Izvršni odbor kompletira stručni štab 22. januara

M. Šljivak

Novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, 22. januara će saznati imena koja će mu popuniti stručni štab.

Krajem 2014. godine na sjednici Izvršnog odbora Baždarević je dobio dva pomoćnika u stručnom štabu. To su nekadašnji pomoćnik u mladoj reprezentaciji Dragan Perić, te dugogodišnji Baždarevićev trener i skaut Francuz Stephane Gilli.

Ostala su upražnjene pozicije pomoćnika od kandidata iz Fudbalskog saveza RS-a, te je otvorena i pozicija trenera golmana.

Izvršni odbor je zakazao novu sjednicu za 22. januar. Tada će biti saopćena imena još dva pomoćnika selektora Baždarevića, te će biti kompletiran stručni štab naše najbolje selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.