Jagodić: Čelik, uz malo sreće, može do kraja u Kupu

Zeničani u šesnaestini finala protiv Modriče

Jagodić: Čelik, uz malo sreće, može do kraja u Kupu

E. Škorić

Trener Čelika Vlado Jagodić smatra da je zenički klub dobro prošao prilikom žrijebanja parova šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Čelik će 18. septembra gostovati u Modriči kod tamošnjeg prvoligaša iz RS-a i to na lijepom stadionu uz, najvjerovatnije, svjetla reflektora.

"Isključio sam se ovih dana jer su u toku reprezentativne obaveze, pa sam foksuiran isključivo na našu mladu reprezentaciju i moram priznati da ste me zatekli s pitanjem o žrijebu parova Kupa", rekao je Jagodić u telefonskom razgovoru za SportSport.ba.

"Čelik treba da bude zadovoljan zbog žrijeba jer je ovo utakmica u kojoj je Čelik apsolutni favorit. Čeka nas  vjerovatno noćna utamica, dobar teren. Mogli smo kudikamo gore proći, jer je u nekoliko navrata žrijebano da se sastaju premijerligaši", dodao je Jagodić uz osvrt na ambicije svoje momčadi.

"Rekli smo da ćemo u ovom dvogodišnjem planu napasti titulu. Jasno sam rekao da ćemo biti bolji nego što smo bili. Mislim da u ovom trenutku, ako bude sreće u žrijebu, Čelik može do kraja. Naravno da su naše ambicije visoke i da ćemo, bez obzira na sve, tražiti najbolje u oba takmičenja".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.