Jahić: Upravo letim za Tursku

Sa aerodroma za SportSport.ba

Jahić: Upravo letim za Tursku

U razgovoru za SportSport.ba naš reprezentativac Sanel jahić potvrdio je da napušta APOEL iz Nikozije i karijeru nastavlja u turskom Karabuksporu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić karijeru če nastaviti u turskoj ekipi Karabukspora, potvrdio je nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara u razgovoru za SportSport.ba.

"Evo, upravo sada imam let za Istanbul. Potpisujem ugovor na dvije i pol godine sa ekipom Karabukspora, a za to vrijeme ću zaraditi oko milion eura. Odlazim u Tursku jer je mnogo jača liga od kiparske, a sada je sve na meni da u narednih šest mjeseci opravdam povjerenje. Uvjeren sam da ću uspjeti u Turskoj" rekao je za SportSport.ba Sanel Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.