Trener Sarajeva nakon utakmice

Janjoš: Dominirali smo i zasluženo pobijedili

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je ponosan na svoje fudbalere nakon pobjede protiv Željezničara u 111. gradskom derbiju na Koševu.

"Željo je bio pod većim pritiskom, a mi smo čekali šansu iz prikrajka. Nadali smo se da će kiksati Zrinjski i da se uključimo i mi u borbu za titulu. Dok imamo šansu, borit ćemo se", započeo je Janjoš, te nastavio:

"Ekipa je ušla odgovorno u utakmicu, svih 90 minuta smo pritiskali Željezničar i mislim da je Sarajevo danas zasluženo pobijedilo. Idemo dalje".

Mehmed Janjoš se još jednom osvrnuo na poraz u Kupu.

"Mislim da smo nesretno, ali stvarno nesretno izgubili Kup u Širokom Brijegu. To je tako, fudbal je takav, negdje uzme, negdje daje... Još uvijek imamo šansu za titulu, ali naravno moramo očekivati kikseve Želje i Zrinjskog".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O podršci navijača...

"Ovo je ludilo. Horde zla su napravile atmosferu i kada ovako navijaju, ne možete da se ne borite. Sve je bilo fenomenalno", zaključio je Mehmed Janjoš.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti