Janjoš i Petrović odabrali sastave

Odabrani sastavi za derbi

Janjoš i Petrović odabrali sastave

M. Šljivak

Mehmed Janjoš i Slavko Petrović odabrali su sastave pred veliki derbi u 9. kolu Lige za prvaka.

Trener domaćeg tima Janjoš odlučio se na ove igrače: Pavlović, Kadušić, Al. Bekić, Novaković, Kovačević, Ivetić, Sarić, Duljević, Hebibović, Hodžić, Am. Bekić.

S druge strane, trener Željezničara Slavko Petrović, nije previše eksperimentisao i za veliki derbi je odabrao sljedeće fudbalere:  Kjosevski, S. Stevanović, Kerla, Bogičević, Stanić, M.Stevanović, Bekrić, Marković, Crnov, Zeba, Lendrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti