Jaranović i Aljukić napustili Lukavac i prešli u Budućnost

Turbulencije na Jošiku

Jaranović i Aljukić napustili Lukavac i prešli u Budućnost

Odlazaka kada je riječ o igračkom kadru Radničkog iz Lukavca ima, a posljednji „bijeg“ je ostvario Semir Aljukić, koji je zajedno sa nekadašnjim saigračem Jasminom Jaranovićem postao novi član banovićke Budućnosti. 

Novi šef stručnog štaba od jučer je Irfan Džindo, dugogodišnji trener, koji je svojevremeno predvodio Plave sa Jošika.

Ipak, čini se kako se na Jošiku ne mogu sastaviti dvije dobre stvari. Nakon imenovanja Džinde za novog-starog kormilara, Radnički je ostao bez predsjednika Upravnog odbora.

Neopozivu ostavku podnio je Samir Džambić koji je, podsjećanja radi, na funkciji predsjednika zamijenio Adisa Lovića.

Ko će biti novi prvi čovjek lukavčkog prvoligaša trenutno nije poznato, ali je evidentno kako se Radnički sa dosta problema priprema za novu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti