Jasminu Bakoviću novi četverogodišnji mandat!

SportSport.ba saznaje

Jasminu Bakoviću novi četverogodišnji mandat!

A. Beganović

Jasmin Baković i u naredne četiri godine obavljat će funkciju Generalnog sekretara Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, saznaje SportSport.ba.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koja je još uvijek u toku, između ostalog se birao i Generalni sekretar naše krovne fudbalske kuće.

Kako SportSport.ba saznaje, dosadašnjiem Generalnom sekretaru, Jasminu Bakoviću, pružena je jednoglasna podrška od članova Izvršnog odbora, tako da će Baković i u naredne četiri godine obavljati funkciju Generalnog sekretara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.